Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

We zien ze al een aantal jaar en ook dit jaar behoren ze weer tot de trouwpak trends: pastelkleuren! Ze doen het altijd goed bij een witte trouwjurk, maar er zit ook een grote ‘maar’ aan trouwen in pastelkleuren. In dit artikel nemen we je mee in de voor- en nadelen van pastelkleuren en geven we je wat inspiratie.

De voordelen van trouwen in pastelkleuren

We noemden het al kort in de introductie, maar een groot voordeel van pastelkleuren is dat het met iedere trouwjurk gecombineerd kan worden. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een mismatch met jouw partner. Daarnaast zijn pastelkleuren erg zacht, waardoor je iedere kleur kan dragen zonder dat je er extreem uitspringt. Alle kleuren van de regenboog zijn opeens toegestaan als trouwpak! En er is natuurlijk een breed scala aan pastelkleuren, het ene lichtblauw is het andere niet.

De nadelen van pastelkleuren

Ja, ja. Ieder voordeel heeft z’n nadeel. Zo ook trouwen in pastelkleuren. Waar de lichte kleuren voordelig kunnen zijn, kunnen ze in sommige gevallen ook heel nadelig zijn. Het zijn namelijk lichte kleuren en die staan niet bij iedere huid even goed. Een lichte kleur kan je gezicht flets laten ogen. Daarom is het heel belangrijk om in de spiegel te checken of een kleur jou staat en waar nodig advies te vragen. (Daar zijn we voor!) Daarnaast zie je op lichte kleuren sneller vlekken, dus morsen met eten is uit den boze. 😉

Inspiratie voor jouw pastelkleurige trouwpak

Ben je nieuwsgierig geworden naar pastelkleurige trouwpakken en laat je je niet uit het veld slaan door de eventuele nadelen? Hier zijn een aantal bruidegoms die je voor gingen en kijk ze shinen!

Een gewaagde kleur: lila, maar oh wat staat het hem goed! En een leuke bijkomstigheid is dat lila nog steeds helemaal van nu is. Wij houden er wel van, en jij?

Lila niet helemaal jouw ding? Wellicht houd je meer van lichtgroen! Ook dit trouwpak in pastelkleur vinden wij helemaal geweldig. Matcht ook. lekker met het trouwboeket. 😉 Een hele natuurlijke kleur groen, maar toch net even anders dan anders in deze pasteltint.

Of ga je toch liever voor blauw? Lichtblauw staat bij veel mannen goed. Dus waarschijnlijk staat het jou ook! Lekker zomers en fris. En hieronder ook nog eens tof gecombineerd meteen pastelkleurige auto.

En wat denk je inmiddels van trouwen in pastelkleuren? Wij vinden deze kleuren echt super leuk voor het voorjaar of in de zomer. Twijfel je of zo’n lichte kleur jou wel staat? Je weet het: we adviseren je graag. Neem anders ook eens een kijkje in ons foto album, daar vind je nog meer trouwpak inspiratie.