Suits and ties

9,1

10 0
214 Beoordelingen

trouwpak

Wat kost een trouwpak

Een trouwdag is een bijzondere dag in je leven die je veelal met familie en vrienden viert. Dat kun je intiem houden maar ook groots aanpakken. Dat zegt nog niet heel veel over de kosten die dat met zich meebrengt: intiem op de Bahamas is van een hele andere orde :)

Trouwpak specialist

Een bruidsjurk en trouwpak mogen natuurlijk niet ontbreken. In dit laatste zijn wij specialist. Wij helpen je om je maatwerk trouwpak te personaliseren en helemaal op jouw maten en wensen af te stemmen. Een super belevenis!

Wat dat wel niet gaat kosten? Dat hoeft niet zo duur te zijn. Suits and ties pakt het kleinschalig aan en is uitsluitend op afspraak geopend. Deze voordelen delen we graag met jou!

Trouwpak prijzen

Bij ons tref je al trouwpakken aan voor € 275,-. Of je hierin kunt trouwen? Zeker wel, maar het zijn niet de typische trouwstoffen. Daar betaal je € 495,- voor. We kunnen er ook helder in zijn, ruim 90% van de trouwpakken die wij leveren komen uit deze lijn. Wij noemen dit onze “special”.

Vervolgens kun je dan afvragen wat een 3-delig trouwpak kost. Voor onze specials rekenen we dan € 690,-. Je hebt dan een colbert, vest en pantalon. Voor een maatshirt bij Suits and ties rekenen we vanaf € 70,-. Ook hierin slaagt iedereen onder de € 100,-. Kijk voor meer info onze prijslijst

Verborgen kosten?

Nee hoor, bij ons zijn alle prijzen all-in. Dus inclusief initialen, trouwdatum, speciale voeringen, contrast stoffen en andere aanpassingen die jij graag zou zien op je trouwpak.

Ben je geen shopper? Wij maken het je gemakkelijk doordat we je tevens kunnen helpen met accessoires zoals schoenen, sokken, bretels en manchetknopen.

Heb je vragen voordat je een afspraak wilt maken? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.

Enjoy your day!

Menu