Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Zullen we alvast vooruitblikken naar 2021? In dit vooruitzicht mogen de trouwpak trends voor 2021 niet ontbreken. Hopelijk kan er dan weer volop getrouwd en gevierd worden. Ben jij van plan om te gaan trouwen in 2021? Dan is het hoog tijd dat jij je gaat verdiepen in de nieuwste trends.

Pastelkleuren

We zagen het dit jaar ook al een paar keer voorbij komen, maar volgend jaar zal het een nog grotere rol gaan spelen: pastelkleuren. Vooral pastelgroen en pastelblauw zijn hot voor de bruidegom. Super leuk voor wanneer je trouwt in het voorjaar of in de zomer. Pastelkleuren zijn lekker licht en daardoor mooi voor een luchtig seizoen.

Roest als thema kleur

Een kleur die we normaliter veel terugzien in de herfst is roest. Maar in 2021 hoeft het zeker geen herfst te zijn voordat je deze kleur terug mag laten komen in jouw trouwpak. Het is een kleur die we veel gaan zien als thema kleur. Een roestige kleur is namelijk erg warm en dat staat goed in de tafelsetting, maar ook in de accenten van kleding. Dus dit is ook zeker een kleur om eens onder de loep te nemen.

Vintage look

Een andere (trouwpak) trend voor 2021 is de vintage look. Ook deze trend mag terugkomen in zowel de aankleding van de trouwlocatie als de trouwkleding. Een stof voor trouwpakken die vintage oogt is een linnen/wol mix. Hierdoor krijg je de verfijnde look van het linnen, maar het wol zorgt ervoor dat je het pak ook prima in het najaar kan dragen.

Daarnaast mogen pakken in 2021 ook een ‘loose fit’ krijgen. Door een pak op de juiste manier aan te meten, krijg je een pasvorm die losjes langs het lichaam valt. Maar die wel slank blijft ogen. Overigens zou je hierbij ook kunnen overwegen om het colbert wat langer te maken. Ook dit zorgt voor een wat meer vintage look. Echter is het hierbij wel belangrijk om je hierin te laten adviseren door een specialist. Op deze manier weet je zeker dat je voor een pasvorm gaat die bij jouw lichaam past.

Een maatpak is altijd goed

Betekenen deze trends nu dat je geen ‘standaard’ kleuren, zoals blauw, grijs en zwart mag dragen? Nee hoor! Absoluut niet. Het is nu eenmaal zo dat jij je prettig moet voelen in jouw trouwpak. Daarom zeggen wij: een maatpak is altijd goed. Je weet zeker dat de pasvorm klopt en je kan het pak samenstellen naar jouw wensen. Op deze manier is het pak altijd uniek. Ook als je voor een veel gekozen kleur gaat en al helemaal als je het combineert met een printje of opvallende accessoire.

Wat vind jij van de trouwpak trends voor 2021?