Suits and ties

9,2 10

271 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Trouwen

Jij hebt je grote liefde gevraagd – of je bent gevraagd – en nu komt jullie grote dag eraan. De grote vraag is wat voor trouwpak trek jij aan? Heb jij de perfecte maat? Wil je iets unieks? Je loopt het risico om vlak voor de trouwdag in een “redelijk” passend pak aan te komen en wat blijkt? Je gasten dragen het zelfde…

Wil je echter een speciaal trouwpak, helemaal op jouw maat gemaakt met eigen unieke kenmerken doordat je hem helemaal kunt personaliseren. Wij maken hem voor je! Wij hebben jarenlange ervaring en krijgen van onze klanten een 9.

Wij bewijzen dat een trouw maatpak echt niet alleen voor de elite is. Onze trouwpakken zijn in 95% van de gevallen niet duurder dan 545,- voor een 2-delig en 755,- voor een 3-delig trouwpak (zie prijslijst). Vaak vele malen goedkoper dan een confectie trouwpak. We bieden je een 100% pasgarantie omdat we weten, dat wìj kunnen meten.

Waarom wij uniek zijn? Dat komt door Enjoy Your Day. We willen je behandelen zoals wij behandeld willen worden. Het eerste wat daar bij hoort is tijd en oprechte aandacht – we werken alleen op afspraak – ten tweede een eerlijke prijs en geen commerciele trucs en tot slot is het onze passie om jou als tevreden klant in ons maat trouwpak te zien.

We verwelkomen je graag met een lekkere bak koffie. Wees niet bang! Je hoeft niet van alles te passen. We nemen samen jullie plannen door voor de grote dag en vernemen graag wat voor maat trouwpak jij daar bij wenst.

Gratis trouwmagazine van Suits and Ties

Je trouwpak: stijlvol en naar eigen smaak

Laat je persoonlijkheid schitteren. Met een handgemaakt trouwpak van Suits and ties omarm je dit kostbare moment in je leven. De bruidegom van nu neemt zijn bruiloft serieus, zonder de bruid te overschaduwen. Hij omlijst haar. Wij zorgen er natuurlijk voor dat alle ogen ook op jou gericht zijn. Tip: neem een rustig moment voor jezelf, om te bedenken hoe jij er op deze dag uit wilt zien. Samen maken we het verschil, met prachtige details en fijne accenten.

Onze maatpakken zijn 100% handgemaakt

Een maatpak is comfortabel. Je voelt je relaxed en zelfverzekerd – geen overbodige luxe op een spannende trouwdag. De stof hangt af van persoonlijke voorkeuren, de locatie en het tijdstip van je bruiloft. Houd rekening met de jurk maar ook met de kleur van je ogen en haar. Zeker als je nadien je trouwpak wilt blijven dragen. Met de accessoires kunnen we eindeloos variëren, geïnspireerd door de kleinste dingen! Denk aan jullie initialen of bewust gekozen trouwdatum.

Antraciet

Donker Blauw

Blauw Roze Geblokt

Glanzend Grijs

Bordeaux

Konings Blauw

Meer dan 1000 stoffen op voorraad

Trouwpak op maat in drie stappen

Jij wilt een trouwpak op maat laten maken?! Laten we allereerst samen een afspraak plannen. Dit kun je heel gemakkelijk via onze online agenda doen. Je kunt zelf een dag en een tijd uitkiezen wanneer het jou het best uitkomt. We willen je wel vragen om in ieder geval drie maanden van te voren een afspraak in te plannen. Mocht je nog verder van te voren een afspraak kunnen plannen, dan is dit helemaal goed! Door op tijd een afspraak te plannen hangt jouw trouwpak ook sneller in de kast bij jou thuis. Jij kunt je dan bezig houden met andere voorbereidingen.

We willen je graat uitnodigen voor een lekker bak koffie. En wees gerust, je hoeft niet een heel scala aan trouwpakken te passen. We nemen alleen alle wensen met je door, zodat we een perfect trouwpak voor je kunnen samen stellen.

100% pasgarantie

Onze maatpakken worden geheel volgens jouw specifieke maten gemaakt. We zorgen dat er ruimte is waar nodig en dat het strak zit waar het kan. Dankzij onze expertise en ervaring bieden we je daarom 100% pasgarantie.

100% handgemaakt

Wij werken alleen met klassiek geschoolde kleermakers. Elke medewerker heeft zijn eigen specialiteit waardoor er continu focus is op de kleinste details. Je maatpak onderscheidt zich door authentiek vakmanschap. En geloof me, dat zie je.

100% uniek

We gebruiken jouw maten en gewenste pasvorm. Je kiest zelf uit een enorme range aan mogelijkheden je pak en stropdas, en met ons assortiment van 1000 stoffen geven we je de garantie dat jíj een look-a-like niet tegen zal komen.

Helaas! Je gegevens konden niet worden opgeslagen. Probeer het nog eens.
Gelukt! Het magazine en mijn tips zijn onderweg :)

Ontvang ons inspirerende magazine!

Laat je mail adres achter zodat je ons magazine en tips ontvangt.