Schitter in een trouwpak van Suits and ties

Laat je persoonlijkheid schitteren. Met een handgemaakt trouwpak van Suits and ties omarm je dit kostbare moment in je leven. De bruidegom van nu neemt zijn bruiloft serieus, zonder de bruid te overschaduwen. Hij omlijst haar. Wij zorgen er natuurlijk voor dat alle ogen ook op jou gericht zijn. Tip: neem een rustig moment voor jezelf, om te bedenken hoe jij er op deze dag uit wilt zien. Samen maken we het verschil, met prachtige details en fijne accenten.
over ons

Je trouwpak: stijlvol en naar eigen smaak

Een maatpak is comfortabel. Je voelt je relaxed en zelfverzekerd – geen overbodige luxe op een spannende trouwdag. De stof hangt af van persoonlijke voorkeuren, de locatie en het tijdstip van je bruiloft. Houd rekening met de jurk maar ook met de kleur van je ogen en haar. Zeker als je nadien je trouwpak wilt blijven dragen. Met de accessoires kunnen we eindeloos variëren, geïnspireerd door de kleinste dingen! Denk aan jullie initialen of bewust gekozen trouwdatum.
Onze maatpakken

100% pasgarantie

Onze trouwpakken worden geheel volgens jouw specifieke maten gemaakt. We zorgen dat er ruimte is waar nodig en dat het strak zit waar het kan. Dankzij onze expertise en ervaring bieden we je daarom 100% pasgarantie.

100% handgemaakt

Wij werken alleen met klassiek geschoolde kleermakers. Elke medewerker heeft zijn eigen specialiteit waardoor er continu focus is op de kleinste details. Je trouwpak onderscheidt zich door authentiek vakmanschap. En geloof me, dat zie je.

100% uniek

We gebruiken jouw maten en gewenste pasvorm. Je kiest zelf uit een enorme range aan mogelijkheden je pak, gilet en stropdas, en met ons assortiment van 1000 stoffen geven we je de garantie dat jíj een look-a-like niet tegen zal komen.

Niet alleen een maatpak, maar een “personal suit”

Gister avond mijn eerste maatpak en overhemden in ontvangst genomen. Niet alleen is dit een maatpak maar nog meer een "personal suit" vanwege de leuke extra's die verwerkt kunnen worden naar wens. De pasvorm is perfect, in een keer goed, kwaliteit van de stof is geweldig. Dit pak zit mij als gegoten!! Hartelijk dank Linda voor je deskundigheid, service en scherp geprijsde pakken en shirts!! Je hebt er een fan for life bij!

- Marty Liplijn, Eigenaar Limburgia hotel

Mijn trouwpak zat geweldig!

Mijn ervaring is super en mijn trouwpak zat geweldig en ruim op tijd klaar. Zelfs mijn aankomende zwager gaat bestellen bij ze en ikvoor het aanstaande huwelijk voor mijn zusje ga ik weer bij ze bestellen! Helemaal super bedankt nog!!

- Richard Mesken, Hoogeveen

Niet alleen een goed verhaal, het is top kwaliteit

Dit weekend heb ik mijn eerste maatpak via Suits and ties ontvangen. Fantastisch! Het is niet alleen een goed verhaal, het is ook top kwaliteit. De opname was een verademing van enthousiasme en onmogelijk veel keuzes. Het resultaat is eenmaatpak voor een bijzonder scherpe prijs. Ik ben erg tevreden en raad het iedereen aan die goed voor de dag wil komen. Linda bedank tvoor jouw enthousiasme en tot de volgende keer!

- Joost van Zuilen, Junior Assistant-Referee Betaald Voetbalbij KNVB

Persoonijk en plezierig

Het contact met Linda verloopt persoonlijk en plezierig. Zo'n vijf weken na dat we samen de verschillende stoffen hebben bekeken en beoordeeld (en de tig manieren waarop een maatpak kan worden gemaakt ...) heeft ze mijn maatpak en maatshirt thuis afgeleverd. Ik ben enorm blij met het resultaat. Eenf ijn en prettig contact dat resulteert in een fijn en prettig maatpak.

- Domenico Meloni, Adviseur/jurist Meloni Advies

Prima service, mooi product

Het samenstellen van mijn trouwpak is een geweldige ervaring geweest. Prima service, een mooi product en net even die extra persoonlijke aandacht maken het dat ik iedere man in de zoektocht naar een (trouw)pak Suits and love van harte aan beveel.

- Niels ten Brinke, Hardenberg

Nooit meer confectie

Ik wil nooit meer een confectie pak, een maatpak zit zó veel beter en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Erg prettig en professioneel, een aanrader.

- Arnold Veerbeek, Groningen

Bijzondere ervaring, goed geholpen

Bijzondere ervaring, goed geholpen in advies en mogelijkheden, duidelijk, helder, concreet en enkel advies tijdens het maken van de keuzes. Geen ongewenste bemoeienis. Kortom, vakkundig en vriendelijk geholpen bij het samen stellen van mijn trouwkostuum

- Joey van Geldere, Hellendoorn

Prachtig pak: tijdens en na huwelijk

Goede service. Prettige ervaring. Dankzij Suits and Love een prachtig pak tijdens en na het huwelijk!

- Edwin Peters, Emmen