Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Mannen, ontken het maar niet. Dit is sowieso een van je favoriete onderdelen van de trouwdag; het rijden in trouwvervoer. Of het nu gaat om een vette sportwagen, een oldtimer of een trekker. Je kijkt er naar uit! Maar weet je al wat het moet worden? In deze blog geven we je wat inspiratie voor trouwvervoer.

Sportwagen

Een droom van iedere kleine jongen: in zo’n gave sportbak racen! En lucky you, op je bruiloft mag je best gaan voor een super stoere sportauto. Als je partner het ook goed vindt he? 😉 En niet te hard rijden natuurlijk, zou een beetje zonde zijn als je een boete krijgt op je eigen bruiloft!

Oldtimer

Hoe romantisch is een oldtimer op je bruiloft! Dat levert ongetwijfeld mooie plaatjes op. En zeg nou zelf, het is toch ook leuk om een keer in zo’n oude auto rond te rijden?

Ander vervoer

Wil je geen auto als trouwvervoer? Dat kan! Je kunt je geliefde ook op andere manieren rondrijden. Denk aan een trekker, fiets of paard en wagen! Echter kan dit wel alleen als alle locaties relatief dicht bij elkaar liggen, want al deze vervoersmiddelen gaan niet zo snel. 😉 Of neem je je stoere partner achter op de motor? Je kunt het zo gek niet bedenken! Want we hebben het natuurlijk ook nog niet gehad over het huwelijksbootje of een oude schoolbus? Ook super leuk voor de trouwdag.

Vergeet ook hierbij niet om op tijd te gaan kijken naar het perfecte trouwvervoer. Het is aan te raden om vooraf te gaan kijken bij de gewenste auto (of ander vervoer). Zo weet je zeker dat je op de dag zelf niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. En reserveer de auto op tijd!

Wil je weten waar je nog meer rekening mee moet houden als bruidegom? We hebben een checklist gemaakt voor je! Bekijk hem hier.