Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Twee trouwpakken

Wow, dat klinkt als overbodige luxe; twee trouwpakken voor op de bruiloft! Maar ken je ook de luxe feestjes waarbij het normaal is om meerdere outfits per dag aan te trekken? Waar de vrouwen een avondjurk hebben? Dus, waarom zou je niet twee trouwpakken uitkiezen voor jouw grote dag? In deze blog leggen we je uit wat de voordelen zijn van een tweede trouwpak.

Ideaal voor mensen die niet kunnen kiezen

Een tweede trouwpak is handig voor de twijfelkonten onder ons. Met een maatpak heb je zo ontzettend veel keuze; welke kleur pak, strik of stropdas, print of effen? Als je een tweede trouwpak uitkiest, hoef je geen compromis te sluiten. Je kunt gewoon overdag een gekleurd pak, bijvoorbeeld blauwgroen of bordeaux aan en ’s avonds in een smoking ten tonele verschijnen.

Twee trouwpakken; handig in het najaar

Bovendien kan een tweede trouwpak (of tweede colbert) handig zijn als je trouwt in het najaar. Buiten heb je graag iets warms aan, maar binnen is dat meestal niet per se nodig. Zo kun je binnen een dunner jasje dragen en buiten je dikke colbert aandoen. Of je kunt overdag een dikker pak aantrekken en ’s avonds een trouwpak van dunner materiaal, zodat je lekker los kan gaan tijdens het trouwfeest.

Een tweede ‘first look’

Een bruiloft is het evenement om uit te pakken. Hoe leuk is het om samen met je kersverse echtgenoot een tweede ‘first look’ te creëren samen met de gasten? Draag beide een verrassingsoutfit bij aanvang van de avond en zorg hiermee voor een spectaculaire entree en start van de openingsdans. Je zou zelfs de gasten een dresscode mee kunnen geven voor de avond en er met z’n alleen een fancy avond van kunnen maken!

Wat denk jij van een tweede outfit voor de bruiloft?