Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Ben jij vader en ga je trouwen in de aanwezigheid van jouw kinderen? Dan is er niets fijner dan jouw jongens erbij te hebben tijdens de grote dag. De trouwdag van papa en mama is voor kinderen natuurlijk superspannend. Een leuke manier om de kids bij deze speciale dag te betrekken, is door matchende outfits te dragen. De blijdschap zal er vanaf spatten als jullie samen in dezelfde kleding verschijnen. En momentjes zoals ‘wij zijn net zo cool als papa’ zullen zich zéker voordoen. Matchende outfits laten zien hoe trots je op jouw kids bent en hoe close jullie zijn. Bovendien zullen de mini bruidegoms deze ervaring niet snel meer vergeten! Geweldig ook om later op terug te kijken als zij zelf in het huwelijksbootje stappen. Lees verder en ontdek te gekke ideeën en kledingtips voor vader en zoon op de bruiloft.

Hoe te matchen als vader en zoon op de bruiloft

Bij bijzondere gelegenheden horen uiteraard speciale outfits. Op een bruiloft doet ieder detail ertoe. Wil je een onvergetelijke indruk maken door de outfits van jouw kids te matchen met jouw trouwpak? Dan zijn er ontzettend veel opties om op elkaar af te stemmen. Zo kun je de boys precies hetzelfde pak als papa laten dragen, dat uit precies dezelfde stof is gesneden. Door jouw stoere mannen dezelfde kleuren, stijl of printjes te laten dragen als jijzelf, zal dat een grote glimlach op ieders gezicht bezorgen. Om de outfits extra te matchen kunnen de accessoires zoals stropdassen, vlinderdasjes of pochetten ook op elkaar worden afgestemd. Dat maakt de look helemaal af!

Een outfit met een eigen twist

Een andere speelse optie, zonder te veel op elkaar te lijken, is om de jongens net iets anders te laten dragen. Overweeg bijvoorbeeld om dezelfde kleur in verschillende tinten te dragen. Zodat jullie er allemaal net even anders uitzien, maar het geheel mooi met elkaar overeenkomt. Laat je kinderen vooral meedenken over hun outfit. Maak het uitzoeken van de kleding leuk en uitdagend voor ze en laat ze zelf hun favoriete kleur uitkiezen. Zo houd je direct rekening met hun eigen unieke persoonlijkheden en voorkeuren.

Maatkleding voor kids op de bruiloft

Ben je helemaal enthousiast geworden en op zoek naar matchende kleding voor jou en jouw kinderen? Dan is het goed om te weten dat wij bij Suits and ties ook kleding op maat maken voor kinderen! De mogelijkheden om de outfits van vader en zoon op elkaar af te stemmen zijn eindeloos. Van dezelfde pantalon, een leuk overhemd en hippe bretels tot een bijpassend gilet, alleen het jasje of juist een compleet maatpakje. Genoeg keus dus! Ons team denkt uiteraard graag met jullie mee om de perfecte match te vinden. Een leuke gratis extra is dat wij jullie namen en de trouwdatum in de pakken kunnen laten borduren. Zodat de hele beleving compleet is en je een prachtige tastbare herinnering overhoudt aan één van de mooiste dagen van je leven.

Matchen met het hele gezin

Als aanstaande bruidegom wil je dat jouw trouwpak comfortabel zit en helemaal past bij de sfeer van de dag. Maar als je als gezin trouwt, wil je ook dat het totaalplaatje klopt, toch? Zien jij en je verloofde het al voor je? De jongens in een mooi pak, net als de bruidegom én matchend met de jurk van mama. Dat gaat gegarandeerd mooie en schattige beelden opleveren. Jullie zullen als gezin stralen van top tot teen! Hoe je zorgt voor de perfecte match tussen haar jurk en jouw trouwpak, lees je hier.

De unieke maatshirts van Suits and ties

Authentiek vakmanschap en kwaliteit staan voorop bij Suits and ties. Wij bieden jou 100% pasgarantie, omdat wij geloven in de unieke combinatie van onze expertise en het vakmanschap van onze klassiek geschoolde kleermakers. Onze handgemaakte maatshirts zijn met zorg samengesteld. Zo ben je verzekerd van een overhemd dat niet alleen perfect past bij je trouwpak, maar ook lang meegaat. Benieuwd naar alle voordelen van een overhemd op maat? Je leest ze hier!

Kortom, het investeren in het perfecte maatshirt is de moeite waard. Wil je meer weten over onze maatshirts? Kom dan gerust eens langs. Wij zijn er om jou te adviseren over de verschillende stoffen, pasvormen en afwerkingen, zodat je de beste keuze kunt maken!