Suits and ties

9,2 10

271 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Je bent niet zo’n fan van de ‘strak in pak’ look, maar je wil er natuurlijk wel netjes uitzien op je grote dag. Daar hebben wij de oplossing voor! Ga voor een casual chique trouwpak en voel je helemaal jezelf. Een sportieve stijl met een stretchy look, maar toch een chique uitstraling. Dit loszittende en casual trouwpak wordt steeds vaker gekozen. Geen paniek dames: dit is niet meteen een slonzige bedoeling, maar deze trouwpakken zitten op sommige plekken net wat losser. Ben je benieuwd of een casual chique trouwpak wat voor jou is? Lees dan snel verder!

Wat is een casual chique trouwpak?

In feite is die vraag erg makkelijk te beantwoorden: een trouwpak waar jij je lekker in voelt, zonder teveel poespas en wel met een nette uitstraling. Het is geen driedelig pak, maar ook geen kloffie. ‘Gewoon’ een nette look zonder dat het meteen over the top is. Een pantalon met mooie blouse kun je bijvoorbeeld al zien als casual chique outfit voor een bruiloft. Natuurlijk ben jij de bruidegom en mag je er wel een beetje uitspringen. Je wordt echt niet meteen in een vijfdelig trouwpak gehesen, maar je moet er natuurlijk wel netjes uitzien. Casual chique betekent namelijk niet dat je in je favoriete spijkerbroek met gekleurde sneakers kunt verschijnen, je gaat natuurlijk wel trouwen!

Wat draag je dan wel?

Je kunt er zelf voor kiezen hoe jij je casual chique trouwpak vormgeeft. Een mooie pantalon met nette blouse en chique colbert geeft een casual, maar toch nette uitstraling. Aardetinten passen goed bij deze dresscode, net zoals groen- en grijstinten. Tevens zijn deze kleuren helemaal in op dit moment, dus dan ga je ook nog eens lekker met de trends mee!

De kleur zwart past niet helemaal bij een casual chique trouwpak, dus vermijd deze kleur als je dit thema wilt aanhouden. Je kunt je casual chique trouwpak helemaal zelf invullen zoals jij het wilt. Kies je bijvoorbeeld voor een mooie pantalon met colbert en draag je daaronder een stijlvol shirt met nette loafers? Het is net waar jij je fijn in voelt! Bij een casual chique trouwpak gaat het er vooral om dat je outfit draagbaar is en dat jij je er lekker ‘casual’ in voelt.

Casual chique schoenen

Deze dresscode zit natuurlijk tussen casual en chique in en daarom is het soms lastig om te beslissen welke schoenen je dan draagt onder je casual chique trouwpak. Ga je juist voor informele of formele schoenen? Met mooie leren veterschoenen zit je in ieder geval altijd goed. Ook loafers in aardetinten zijn een goede en veilige keuze. In sommige gevallen passen nette sneakers ook goed onder je casual chique trouwpak, maar kijk dan wel even naar de kleur en de staat van je sneakers. Je wil natuurlijk geen afgetrapte schoenen dragen op je grote dag!

Maak het plaatje compleet

Om je casual chique trouwpak helemaal af te maken kun je het afstylen met wat details. Denk bijvoorbeeld aan een nette riem, mooie ring of een shiny horloge. Draag je dan wel of geen stropdas? Dat is vaak een vraag waar iedereen een ander antwoord op heeft. Nogmaals: het is net waar jij je prettig bij voelt. Een stropdas kan je casual chique trouwpak wat netter maken, maar als jij denkt dit is helemaal niets voor mij, dan moet je het vooral niet doen. Je kunt ook kiezen voor een strikje of doekje in het zakje van je colbert. 

Een casual chique trouwpak op maat

Als je denkt dat een trouwpak op maat alleen uber chique is, dan heb je het mis. Ook een casual chique trouwpak kan op maat gemaakt worden, zo heb je ongetwijfeld een pak wat voelt als een tweede huid. Of je nu wel al precies weet wat je voor ogen hebt of dat je nog geen idee hebt: wij helpen je graag! Samen komen wij tot een prachtig casual chique trouwpak waar jij de show mee kunt gaan stelen op je trouwdag en waarin jij je helemaal op je gemak voelt.

Ben je benieuwd of een casual chique trouwpak wat voor jou is? Kom dan gerust eens langs!