Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Kosten trouwpak

Je trouwdag is een bijzondere dag in je leven, waar je waarschijnlijk wel wat geld voor over hebt. Maar niet iedereen heeft een even groot budget. We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt wat de kosten zijn van een trouwpak. Helemaal als we het hebben over een maatpak, want dat klinkt wel luxe, niet waar?

Wat kost een trouwpak?

Laten we direct maar met de deur in huis vallen. Een maatpak hoeft niet duur te zijn. Bij ons tref je al pakken aan voor €395,-. Of je hierin kunt trouwen? Zeker, maar het zijn niet de typische trouwstoffen. Voor een 2-delig pak gemaakt van ‘trouwstof’ betaal je €695,-. Ruim 90% van de trouwpakken die wij maken, komen uit deze lijn. Wij noemen dit de ‘special’. Deze variant wordt veel gekozen, vanwege zijn feestelijke uitstraling oftewel lichte glinstering.

De gekozen stof bepaalt de prijs. We voeren zeven verschillende soorten stoffen van Basic tot Royal, zoals die ook zijn terug te zien in onze prijslijst. In dit geval is het echt: hoe hoger de prijs, hoe beter de samenstelling van de stof en dus de kwaliteit. Met samenstelling van de stof bedoelen we het percentage wol (o.a. Merino en Cashmere), waar de stof vandaan komt en de wijze waarop het gesponnen wordt.

En wat kost dan een 3-delig trouwpak? Voor een 3-delig pak in trouwstof rekenen we €695,-. Je krijgt dan een colbert, gilet en pantalon. Een overhemd op maat krijg je vanaf 100,-.

Verborgen trouwpak kosten?

We hebben zelf ook een hekel aan verborgen kosten, daarom zijn bij ons alle prijzen all-in. Dit betekent dat een trouwpak op maat inclusief initialen, trouwdatum, speciale voeringen, contrast stoffen en andere aanpassingen zijn die jij graag zou willen zien bij jouw trouwpak.

Houd je niet van shoppen?

Begrijpelijk! We hebben niet alleen trouwpakken, maar we kunnen je ook helpen aan alle accessoires die je nodig hebt voor het trouwen. Denk aan schoenen, sokken, bretels en manchetknopen. Dat betekent dat je in een keer klaar bent!

Wil je meer weten over wat al onze producten kosten? Neem dan eens een kijkje bij onze prijslijst.