Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Natuurlijk wil je er op de grote dag verbluffend uitzien, maar hoe zit dat eigenlijk met het huwelijksaanzoek? Tegenwoordig mogen we van ieder moment een feestje maken en dat moeten we dan ook maar gewoon doen! Dus ook met het huwelijksaanzoek mag je er tip top uitzien, je kunt het zo gek maken als je zelf zou willen. Ga je voor een uitbundig aanzoek op een plein vol mensen in een driedelig pak? Of kies je voor een intieme setting met z’n tweetjes in een casual outfit? Wij helpen je graag een handje met de voorbereiding én een passende outfit!

Een goede voorbereiding is het halve werk

Misschien wacht je al een lange tijd op dit moment, maar kwam het er steeds niet van. Of heb je juist ineens bedacht om dit te gaan doen. De een heeft een langere voorbereiding dan de ander, maar wij raden wel aan om het huwelijksaanzoek in ieder geval een beetje voor te bereiden. Anders kan het namelijk zomaar zijn dat je last minute plannen toch niet helemaal lopen zoals gepland. Stel jezelf vooraf de vraag: hoe denk je dat je grote liefde ten huwelijk gevraagd zou willen worden? Heeft ze al wat hints gegeven of niet? 

Daarna is het de hoogste tijd om je plannen daadwerkelijk te gaan uitvoeren. Wanneer je hebt besloten om je grote liefde ten huwelijk te vragen zal je waarschijnlijk best zenuwachtig zijn. Wacht daarom niet te lang met het plannen van het huwelijksaanzoek. Ze kan dan alleen maar door hebben dat je zenuwachtig bent of dat je ergens mee bezig bent. Wacht er daarom niet te lang mee en ga op zoek naar een locatie, mooie ring en natuurlijk een outfit voor jezelf!

Casual of chique?

Ben je meer fan van een casual of chique outfit? Het is maar net waar jij je fijn in voelt en wat past bij de setting van het aanzoek. Wil jij het aanzoek op vakantie met de voetjes in het zand doen, dan is een driedelig pak wellicht geen goede match. Kijk dus eerst naar de locatie en setting van het aanzoek en bedenk waar jij je fijn in voelt. Jij moet uiteindelijk de vraag stellen en je hart laten spreken, dat is niet niets. De zenuwen gieren op zo’n moment waarschijnlijk door je lichaam en dan is het wel zo fijn dat je iets aan hebt waar jij je fijn in voelt.

Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een mooie pantalon met blouse en eventueel een passend colbert. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een nette broek met blouse. Heb je een chique aanzoek gepland met een heerlijk diner? Verschijn dan in een prachtig pak. 

Maak er iets speciaals van

Iedere aanstaande bruid wil (of ze dat nu wel of niet zegt) op een speciale manier ten huwelijk gevraagd worden. Dus stel de vraag niet tijdens het ontbijt op zondag: ‘Zullen we toch maar eens gaan trouwen?’ Maar maak van het huwelijksaanzoek echt even een speciaal moment. Dat hoeft echt geen uitgebreid viergangen diner met privé kok te zijn waar jullie in een limousine heen rijden. als dit niet bij jullie past. Nee, als het moment voor jullie maar speciaal is. Als het maar een moment is wat jullie in ieder geval nooit meer gaan vergeten. Kies bijvoorbeeld een locatie welke voor jullie speciaal is, die ene plek van jullie eerste date, eerste zoen of eerste nachtje weg. 

Het moment van de waarheid

Wanneer je de verlovingsring hebt uitgezocht, de locatie hebt geregeld, je outfit hebt uitgezocht en haar met een smoes hebt gelokt is het dan echt het moment van de waarheid. Dit is het moment waar je naar hebt uitgekeken. Het moment dat jij haar mag vertellen hoeveel ze voor jou betekent en hoe graag je met haar de rest van je leven wil delen. Het moment voor die ene hele belangrijke vraag. Laat vooral je hart spreken en uit je gevoel, hoewel dat voor de ene man makkelijker is dan voor de ander: doe het op je eigen manier. Oja en vergeet natuurlijk niet om op die ene knie te gaan hé! 

Samen genieten

Heeft ze ‘ja’ gezegd? Gefeliciteerd! Zorg dat je het huwelijksaanzoek op een moment doet dat jullie daarna samen nog kunnen genieten en niet dat jullie meteen door moeten naar bijvoorbeeld een familieverplichting. Nagenieten van dit bijzondere moment is ook ontzettend belangrijk. De vrijdag is bijvoorbeeld een hele goede dag voor een huwelijksaanzoek, dan kunnen jullie het hele weekend samen genieten van het feit dat jullie gewoon gaan trouwen! Of wat denk je van de vakantie? Dan hebben jullie helemaal alle tijd om lekker te genieten van elkaar en van die mooie ring om haar vinger. Geniet samen van het huwelijksaanzoek en van de periode erna!