Kleur schoenen bij een pak

Onder een mooi pak kunnen mooie schoenen natuurlijk niet ontbreken. Accessoires zijn zeker belangrijk! Maar er zijn zoveel verschillende kleuren schoenen, zie dan maar eens de juiste kleur bij het pak te vinden! Wij hebben het voor jou iets makkelijker gemaakt en hieronder uitgelegd welke kleurcombinaties perfect bij elkaar passen.

Welke kleur draag je nou onder welk pak? De meest veilige kleur is zwart, zwarte schoenen kunnen onder elk pak. Maar dit maakt jouw pak wel standaard. Met de volgende kleurcombinaties zit je altijd goed.

Schoenen bij een blauw pak

Een blauw pak is makkelijk te combineren met verschillende schoenkleuren als bruin, cognac en zwart. Schoenkleuren geven een andere uitstraling aan het pak. Wanneer je bijvoorbeeld zwarte schoenen combineert met een blauw pak creëer je een formele zakelijke look. Bruine of cognackleurige schoenen geven een sportievere uitstraling. Toch komen de “apartere” kleuren ook weer veel terug. Zo zijn bijvoorbeeld licht blauwe schoenen ook erg mooi onder een donkerblauw pak. Dit zorgt voor net een iets andere uitstraling.

Schoenen bij een grijs pak

Een lichtgrijs pak is over het algemeen minder formeel dan een blauw pak. Draag je bij een grijs pak zwarte schoenen, dan zorgt dit toch ook wel weer voor een zakelijke uitstraling. Bruine en cognac gekleurde schoenen geven een vlottere uitstraling.

Schoenen bij een zwart pak

Onder een zwart pak zijn de kleuren zwart of bruin het mooist. Andere kleuren schoenen onder een zwart pak zullen iets afwijken van het pak zelf waardoor er een aparte look ontstaat!

Wil je toch net even iets anders dan normaal? Dan kun je ook voor simpele schoenen gaan, maar dan juist aparte sokken dragen. Happy Socks zien we steeds vaker terugkomen. Dit geeft net even een andere touch aan jouw look, net iets anders dan de rest!

Ook zien we dat een apartere schoen qua materiaal en kleur steeds vaker voor komen. Super leuk! Een beetje een anders dan het “normale” plaatje. Onthoud wel dat de kleur van je schoen altijd met de riem moet matchen. ;)

 

Menu
Suits and ties

9,1 10

247 Beoordelingen