Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Bij ons kun jij jouw eigen pak samenstellen. Wij beloven jou een 100% uniek en 100% handgemaakt maatpak. Maar wie maakt jouw maatpak eigenlijk? In deze blog vertellen wij jou wie jouw maatpak maakt.

Onze pakken zijn tailormade, een term die je misschien al wel vaker voorbij hebt zien komen. Tailormade staat voor het op maat maken van een product. Een tailormade pak is naar onze mening alleen maatwerk als het patroon volledig voor jou gemaakt wordt. Dit betekent dat er speciaal voor jou een patroon getekend wordt en vervolgens wordt uitgewerkt tot een prachtig pak. Naast het feit dat jij jouw maatpak volledig zelf samenstelt, maakt ook de manier van produceren jouw maatpak 100% uniek.

Nadat jij jouw maatpak hebt samengesteld, worden jouw wensen doorgegeven aan onze partners. Jouw maatpak wordt gemaakt door toegewijde en goed opgeleide specialisten. We werken heel kleinschalig samen met ons atelier in Azië. Deze ondernemers gaan voor vakmanschap en plezier, wat volledig aansluit op onze missie: Enjoy your day. Er zijn meerdere teams die samen ervoor zorgen dat jouw maatpak of maatshirt op tijd klaar is. Deze teams zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in het maken van een colbert, de pantalon of juist het maken van shirts. Zo doet iedereen waar hij of zij goed in is en ligt de focus continu op de kleinste details.

We kiezen er bewust voor om samen te werken met een kleinschalig atelier. Bij grote bedrijven ontstaat er al snel grote afstand op de werkvloer, echter houden wij zelf ook van persoonlijk contact en aandacht voor elkaar. Met persoonlijke aandacht kun je net dat stukje extra geven. Het levert onze partners dus niet alleen winst op, maar het gaat ook om werkzekerheid, kwaliteit en plezier.

Wanneer jij kiest voor Suits and ties, kies je voor een 100% handgemaakt pak met 100% pasgarantie en een pak dat 100% uniek is. Een pak speciaal gecreëerd voor jou!

Recente blogs