Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Wat denk je van een trouwpak die je ook nog kan dragen na je bruiloft? Natuurlijk is jouw bruiloft dé dag om helemaal uit te pakken. Maar tegenwoordig is het ook ideaal als je een outfit uitkiest, die je op een later moment ook nog eens kan dragen. Zo is een pak op maat een goede investering op de korte én lange termijn. Maar hoe pak je dat aan? 😉

Go casual

Een trouwpak doordragen wordt steeds makkelijker dankzij de casual bruiloft feesten. Het is tegenwoordig allemaal wat intiemer, wat knusser en daarmee vaak ook wat minder ‘gelikt’. We zien veel bruiloften met thema’s als vintage, boho en dergelijke meer casual stijlen. Dit maakt dat je als bruidegom ook kan gaan voor een soepel en comfortabel pak, welke je gemakkelijk kan doordragen na de bruiloft.

Voorbereid shoppen

Mocht je op voorhand al denken: “Ik wil graag een trouwpak, welke ik kan doordragen.” Ga dan voorbereid op pad. Denk na over wanneer je jouw trouwpak opnieuw wilt dragen. Wil je hem aan kunnen doen naar je werk? Denk dan na over welke kleuren en stoffen daar gepast zijn. Als het normaal is om op je werk in blauw en grijs ten tonele te verschijnen, dan kies je waarschijnlijk ook graag voor een trouwpak in deze kleur.

Vind je dat toch wat te casual en mag het wel wat specialer op jullie grote dag? Dat betekent niet dat je je trouwpak na de grote dag niet meer kan dragen! Een meer classy trouwpak kun je ook makkelijk nog eens aan naar de bruiloft van vrienden of naar een jubileumfeestje van je ouders. Het is vooral goed om hier op voorhand over na te denken en je wensen uit te spreken naar degene die je helpt bij het uitzoeken van je trouwpak. Zo kunnen jullie samen tot een mooie passende outfit komen.

Mix & match

Last but not least, vergeet niet je optie om te mixen en matchen. Je hoeft niet je gehele trouwpak door te dragen. Stel je gaat voor een rustige kleur voor jouw colbert en pantalon en een meer opvallend gilet (of accessoires), dan kun je heel goed jouw colbert of pantalon combineren met andere kledingstukken uit jouw garderobe. Wellicht zorgt dit ervoor dat jij jouw colbert heel gemakkelijk kan dragen naar je werk in combinatie met een spijkerbroek. En de totale outfit blijft dan bijvoorbeeld voor speciale gelegenheden. Een win-win situatie!

Wil jij jouw trouwpak doordragen na de bruiloft?