Schoenen maken de man. Dus maak zeker even tijd voor het vinden van de perfecte schoenen voor onder jouw maatpak. En al helemaal als het gaat om schoenen voor bij jouw trouwpak. Maar hoe vind je de perfecte schoenen voor onder jouw maatpak? Wij geven je een aantal tips.

Aangepast op de stijl van het pak

Om als een echte eyecatcher ten tonele te verschijnen, is het van belang dat je jouw schoenen aanpast op de stijl van het pak. Wat wordt hiermee bedoeld? Een klassiek trouwpak vraagt om klassieke trouwschoenen. Een modern pak, vraagt ook om een moderne schoen.

Draag je bijvoorbeeld een zwarte smoking dan kun je het beste zwarte, gladde lakschoenen dragen. Maar draag je een blauw maatpak dan staan cognac herenschoenen weer heel mooi. Of wil je wat meer casual over straat gaan, dan kun je natuurlijk sneakers dragen.

Als je schoenen gaat uitzoeken, neem dan de pantalon mee naar de winkel. Kun je meteen kijken of de kleur matcht en ook niet geheel onbelangrijk: de pantalon hoort volgens de etiquette net de bovenkant van de schoen te raken. Handig om te onthouden. Maar weet je wat nog makkelijker is? Schoenen samen met het pak uitkiezen, daarom bieden wij van Suits and ties je een totaal aanbod inclusief schoenen. Gemak dient de mens.

Schoenen in dezelfde kleur als de riem

Verder is het belangrijk om te mixen en matchen. Als het gaat om de riem vs. schoenen dan is het absoluut matchen! Zorg ervoor dat de schoenen dezelfde kleur hebben als de riem. Dit maakt het een geheel. Weet je nou niet zo goed welke kleur schoenen het beste bij jouw pak staan? Wij geven je graag advies! 

schoenen bij jouw maatpak

Comfortabele schoenen

Niets is zo vervelend als geïrriteerde voeten en blaren. Zorg ervoor dat je schoenen comfortabel zitten, want je moet er natuurlijk wel de hele dag op kunnen lopen. En vergeet ze niet in te lopen! Dit voorkomt aan de ene kant blaren en zorgt er aan de andere kant voor dat de zolen wat minder glad worden. Wel zo prettig.

Oh en heb je trouwens snel last van zweetvoeten? Ga dan voor leren schoenen, deze ademen beter en dit voorkomt overmatige transpiratie. ;)

Match met je sokken

De echte finishing touch is het matchen van de sokken. Nu zal je zelf waarschijnlijk ook wel begrijpen dat witte sportsokken niet heel mooi staan in leren herenschoenen. Maar welke sokken moet je dan wel dragen? Over het algemeen wordt er gekozen voor sokken in dezelfde kleur als de broek, zodat ze niet te veel opvallen. Maar je kunt er ook voor kiezen om sokken te dragen in de kleuren van het thema.

schoenen bij jouw maatpak trouwen

Nou nu ga jij zeker weten de perfecte schoenen dragen onder jouw maatpak. Wist je trouwens al dat we de hele maand oktober een deal hebben waarbij jij GRATIS schoenen krijgt bij jouw maatpak? Dan weet je zeker dat ze matchen. ;)

 

 

Menu
Suits and ties

9,1 10

247 Beoordelingen