Suits and ties

9,2 10

271 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Jullie zijn als stel natuurlijk al de perfecte match. Toch is het ook wel fijn als haar trouwjurk en jouw trouwpak ook mooi bij elkaar matchen. Het zou zonde zijn als je met het uitkiezen van je trouwpak net de plank misslaat. Toch? Door de perfecte match te kiezen ontstaat er een perfect plaatje op jullie bruiloft en kunnen jullie allebei shinen! In principe is het niet lastig om het trouwpak en de jurk met elkaar op de juiste manier te matchen. Je moet alleen net even weten waar je op moet letten, zonder dat je van elkaar weet wat je aantrekt natuurlijk. Hoe je dat doet? Dat vertellen wij je graag!

Onder de indruk

Als bruidegom wil je op de bruiloft natuurlijk net zo’n spetterende indruk maken als je aanstaande dat doet met haar jurk. Uiteraard wil je niet dat een van de twee de show steelt en de ander ‘verdwijnt’. Daarom is het belangrijk dat zowel jouw trouwpak als haar jurk met elkaar en met het thema van de bruiloft matchen. Hebben jullie bijvoorbeeld een natuurlijk thema: denk aan beige en donkergroene tinten en kom jij dan in een fel blauw trouwpak aanlopen? Dan zal iedereen zeker onder de indruk zijn, vooral je aanstaande, maar waarschijnlijk niet op een positieve manier. Daarom is het belangrijk om met meerdere dingen rekening te houden, dus ook het thema en de aankleding. 

Vraag haar mening

Natuurlijk kies jij uiteindelijk in welk trouwpak je de show gaat stelen, maar het is wellicht handig om eens te vragen hoe je aanstaande jou graag ziet. Zij zal al veel langer bezig zijn met het fantaseren over haar jurk en waarschijnlijk ook over jouw trouwpak. Ze zal Pinterest al hebben uitgespeeld en grote kans dat je al wat moodboards toegestuurd hebt gekregen. Tip: bewaar deze inspiratie! Vraag haar eens wat ze mooi vindt en waar ze jou graag in ziet, uiteindelijk wil je ook dat je aanstaande kriebels in haar buik krijgt als ze je ziet. Toch? Haar mening en ideeën kun je meenemen tijdens het passen, zo weet je waarschijnlijk al dat het goed matcht met haar jurk. Onthoud: jij moet je uiteindelijk fijn voelen in het trouwpak, dat telt zeker voor het grootste deel mee!

Het perfecte plaatje

Zoals al eerder aangegeven is het ook belangrijk om te kijken naar het gehele plaatje. Denk aan het thema van de bruiloft, aankleding en eventuele dresscode van de gasten. Wel zo fijn als jij daar ook goed bij matcht. Waarschijnlijk zal jij je minder bezighouden met de gehele aankleding en het gekozen kleurenpalet, maar probeer je er wel af en toe in te verdiepen en naar te vragen. Zo weet je in ieder geval hoe alles er uit komt te zien en aan welke kleuren je wel en niet kunt denken voor je trouwpak.

Een tipje van de sluier

Uiteraard wil je verrast worden tijdens de ‘first-look’ dus zal je niet vragen om een foto van haar jurk. Wanneer je toch twijfelt of je trouwpak wel zal matchen kun je natuurlijk wel om een tipje van de sluier vragen. En dit kan geheel buiten jou om gebeuren. Vraag bijvoorbeeld of zij een foto van haar jurk of stukje stof naar de trouwpakken winkel wil sturen. Vertrouw de trouwpakken specialist, hij of zij weet namelijk precies wat hij of zij doet. De specialist is niet voor niets een expert in het matchen. Vertrouw op het advies wat je krijgt. Zo weet jij van niets, maar weet je wel zeker dat je trouwpak mooi staat bij haar trouwjurk. Iedereen blij!

Check de trends

Je wil er natuurlijk wel hip bijlopen op je bruiloft. Toch? Check daarom voordat je trouwpakken gaat passen eens de trends voor het nieuwe jaar. Wist je bijvoorbeeld dat brede schouders en een lang colbert weer helemaal in zijn dit jaar? Zorg dat je op de hoogte bent, dat zal je aanstaande ook waarderen! Verras haar eens met een trendy keuze. Daar zal ze zeker weten blij mee zijn. Benieuwd naar de trends voor 2023? Je leest ze hier!

Wij zijn benieuwd welke tip jij het meest waardevol vindt en wensen je veel succes met de zoektocht naar het perfecte trouwpak! En wil je het jezelf nog makkelijker maken? Kies dan voor een trouwpak op maat! Geheel ontworpen op basis van jouw én haar wensen.